Integritetspolicy 

Hemsidan helenekorell.com som ägs av BENTAB AB, 556 557-3762, Box 49, 14921 Nynäshamn, 070-531 85 62, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som inkommer till företaget. 

För mig är det viktigt att dina personuppgifter skyddas och lagras på ett säkert sätt, så att du känner dig trygg på min hemsida helenekorell.com. Jag följer EU:s nya dataskyddsförordning GDPR.    
 

Frågor och svar om min integritetspolicy 

1. Vilken typ av personuppgifter sparas?
Namn, telefonnummer och E-postadress, som du själv väljer att ange på hemsidan i kontaktformuläret och sändlistan.  

 

2. Hur & varför sparas uppgifterna? 
De angivna personuppgifterna sparas och lagras för att jag ska kunna kontakta dig enligt dina önskemål, så att tjänsten du efterfrågat ska kunna utföras. Gäller ex utskick av nyhetsbrev/kampanjer eller bokning av behandling. Personuppgifterna används endast av mig personligen. 

 

3. Hur lagras informationen?
Denna hemsida är skapad på plattformen wix.com, vilket är en online plattform som möjliggör att sälja produkter och tjänster till dig. Dina personuppgifter lagras i wix.com´s databaser och wix.com´s applikationer, vilka är säkrade med brandväggar. 

 

5. Hur kontaktas du?
Jag kommunicerar med mina kunder genom nyhetsbrev/kampanjutskick vilka skickas till den E-postadress du angett i prenumerationsformuläret på hemsidan. Du kan enkelt välja att avprenumerera genom en länk som finns i varje nyhetsbrev. Om du skickat en bokningsförfrågan via hemsidan kommer du att kontaktas via den E-postadress som angivits. 

Vilka är dina rättigheter?

1. Du har rätt till att få en kopia av dina personuppgifter som jag har om dig. För att få tillgång till denna information är det enklast att kontakta mig genom helene.korell@telia.com. Det kommer då att krävas en identifikation av dig så att begäran kan hanteras på ett säkert sätt. 

2. Du har rätt till att få uppgifterna korrigerade. 
 

3. Du har rätt till att kräva radering av dina personuppgifter. 
 

4. Du har rätt till information om ev incidenter och dataintrång. 

Läs mer om dina rättigheter på Datainspektionen


 

För att utöva dina rättigheter hos mig, kontakta helene.korell@telia.com 

Kontakt

Helene Korell 

T: 070 509 09 96
helene.korell@telia.com

Besök mig 

Hälsokraftbutiken

Stadshusplatsen 2A

 

149 30 Nynäshamn
 

Jag tillhör 


 

  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln